Efter udvidelsen i 2015, fremstår Motionshuset i dag som et moderne center med alle tænkelige faciliteter til at holde kroppen fit. Motionshuset hører under Sjørslev-Demstrup Idrætsforening (SDIF), og drives af frivillige. Vores motto er ”Motion til alle aldre”, og vi tilstræber at have tilbud til en bred målgruppe af motionister.
Unge mellem 12-16 kan træne i Motionshuset, når der er instruktør eller anden voksen til stede. Der er adgang til faciliteterne alle ugens dage fra kl. 04.30 til 23.00. Vores instruktører er til stede onsdag og torsdage kl. 18.30 – 19.30 eller efter aftale. Der er ligeledes mulighed for at deltage i følgende holdtræninger:

For dig som er nysgerrig på yoga.
Der er plads til alle også hvis du ikke har prøvet yoga før.

YOGA

Torsdag kl. 19.00 – 20.15 i Sognegården.
HUSK MAN SKAL TILMELDE SIG YOGA-BEGIVENHEDEN HVER UGE PÅ SJØRSLEV/DEMSTRUP IF’s facebookside.

Holdet er for nybegyndere og let øvede. Vi gennemgår stillingerne fra bunden og bygger op efterhånden. Du bliver guidet i, hvordan stillingerne skal udføres og de tilpasses hele tiden til dit niveau.

Undervejs i forløbet opbygger du styrke, smidighed, balance, øget kropsbevidsthed og en indre ro.

Yoga har positiv indflydelse på både vores kredsløb og nervesystem, og derfor er der mange fordele forbundet med at dyrke yoga.

Yogaformen er hatha yoga som foregår i et roligt tempo, og det giver dig plads til at mærke efter undervejs. Fokusset at udføre de klassiske yogastillinger i overensstemmelse med kroppens kunnen og et frit åndedræt.

En undervisningsseance starter med en rolig opvarmning med blide stræk af kroppen og nogle åndedrætsøvelser. Derefter laver vi klassiske yogastillinger, hvor vi leger med bevægelserne i stillingerne. Den sidste del består af dybe stræk og slutter til sidst af med en behagelig afspænding, så du forlader timen med ro i krop og sind.

De dybe stræk og stillinger giver dig en følelse af, at komme helt ned i gear og blive fyldt op med velvære. Her bliver både krop og sind styrket, da vi blandt andet kommer til at arbejde med at opnå indre fokus og koncentration, men træner også fysisk styrke.

Instruktør: Mette Larsen

Det koster 35 kr for medlemmer og 70 for ikke medlemmer af motionshuset

Bevæg dig stærk og glad

Mandag kl. 18.30 – 19.30
i Sognegården

Et hold for dig der vil i form samtidig med at du har det sjovt, bliver udfordret og mærker din krop.
Undervisningen består af:

Zumba/dans
Styrke øvelser
Balance træning
Udstrækning
Afspænding(5 min)

Holdet er for alle fra 10 år og op, da træningen tilpasses din krop.

Der vil være musik der understøtter hele timen.

Underviseren er Lene Larsen, uddannet psykomotorisk terapeut og zumba instruktør

Det er mandag fra 18.30-19.30 i sognegården – opstarts tidspunkt har vi ikke endnu

Bodytoning

Onsdag kl. 17.00-18.00
i ”fitnessrummet” /
det gamle squashrum i Egnscentret

Onsdage kl. ? i Squashrummet i Egnscenteret
Instruktør: Margit Lyngsø

En time med sved på panden. Vi skifter mellem øvelser i højt og lavt tempo og sætter fokus på problemområderne mave, baller og lår. Vi inddrager body-bars, elastikker, håndvægte,
træningsbolde og stepbænke i træningen. Og hvis der er luft til det, får vi også en lille snak.

Fitness for alle

Tirsdag kl. 18.15 – 19.15 
I Egnscenteret

Fitness for alle

Et hold for alle hvor vi træner hele kroppen. Holdet består hver gang af noget pulstræning og coretræning som er intens mave/rygtræning.
Vi bruger egen krop og få redskaber. Det indeholder fx også cirkeltræning, tabata, HIT, boldtræning, slyngetræning, elastikker og bodybars

Tilsidst strækker vi ud.

Kom og lad os ha’ det sjovt, mens vi træner i fællesskab til godt musik

Instruktør Tina Jacobsen