OK

Jo mere du tanker, jo flere penge får klubben

Få et OK Benzinkort til billig benzin og diesel, og støt SDIF SDIF har en sponsoraftale med OK, der er bygget op omkring OK Benzinkortet. Når du opretter et OK Benzinkort gennem os, støtter OK SDIF med 6 øre pr. liter benzin eller diesel, du tanker på kortet. Når du har tanket 500 liter, så får klubben en ekstra bonus på 250 kr.

Jo mere du tanker, jo flere penge får klubben.

Det koster ikke noget at få dit OK Benzinkort. Du skal ikke betale oprettelsesgebyr, kontoen er rentefri, og du betaler kun din benzinregning en gang om måneden. Benzinen bliver selvfølgelig ikke dyrere med en sponsoraftale, de sponsorerer hele støttebeløbet.

Så få et OK Benzinkort, og tank penge til SDIF. Hvis du allerede har et OK Benzinkort, kan du nemt tilknytte dit kort en sponsoraftale. Ring til os på 78 73 10 69, så sørger vi for al det praktiske. Du kan også henvende dig direkte til OK på sponsormateriale@ok.dk, som så vil tilknytte dit kort til vores sponsoraftale.

Brug linket herunder, og udfyld bestillingsformularen på OKs hjemmeside. Så tanker du automatiske penge til os, så snart du tager kortet i brug.

Bestil her

Med et OK Benzinkort i hånden kan du tanke billig benzin og diesel på mere end 650 OK tankstationer over hele landet. Læs mere om dine muligheder med OK Benzinkort her.