Referat uge 21

event

Veteran 1 sejrede i rundens sidste kamp og rykker op

Efter det tidligere omtalte resultat af El Classico var Veteran 1 det eneste af vore 2 veteranhold, der kunne komme i betragtning til en topplacering i puljen. Og det gjorde vi med en fin 4 – 2 sejr over Gødvad. Veteran 1 ender på en flot 2. plads og rykker op. Første kamp i den nye pulje er en hjemmekamp allerede mandag den 30. maj.

Men til kampen mod Gødvad. Gødvad kom meget hurtigt i kampen foran. Men vi kom tilbage og førte 2 – 1 ved pausen og kommer også foran 3 – 1. Gødvad reducerer. Vores målmand snorksov og ser ikke en aflevering gå direkte i mål. Men vi lukker kampen til resultatet 4 -2.

Flemming fortsætter stimen med målscoring og nettede 3 gange, mens Jesper tog den sidste. Resultatet af stemmeafgivningen blev, at Mex tog 5 - nogle mener ølgivende – stemmer, Flemming 4 og Jan 2 stemmer.

Af Niels Peter

Serie 4

Serie 4, tirsdag d. 24.maj imod Silkeborg IF:
Efter en mindre pause, uden kampe i 14 dages tid sku vi på den igen tirsdag aften i Silkeborg mod Silkeborg IF .
Kampen startede i et jævnt tempo , hvor Silkeborg havde bolden mest, dog uden at de for alvor blev farlige.
Vi kom som 1.halvleg, skred frem længere frem på banen. Vi fik efter ca. en halv time, nogle hjørnespark , som vi generelt var farlige på . Det endte i flere løse muligheder som vi dog ikk fik nok ud af . Mod slutningen af halvlegen, fik vi dog én chance som vores topscore Klaus Madsen, som desværre ramte stolpen!
0-0 til halvlegen uden imponerende fodboldspil!
Fra 2.halvlegs start, startede igen i et meget jævnt tempo, hvor vi ikke for alvor kunne komme frem og skabe noget.
Det kunne vores modstander til gengæld . De fik os presset langt tilbage på banen, og kom til flere muligheder, men de manglede skarpheden. Men midt i deres hårde pres, fik vi erobret bolden og kom i kontra, bolden endte hurtigt i den anden ende, hvor der efter én afslutning blev bolden taget med hånden i feltet. Straffespark til SDIF!
Kenneth Johansen blev sat til og sparke og sparkede bolden sikkert ind. 1-0! Herefter, gik luften ud af modstanderen og vi blev spilstyrende. Det resulterede hurtigt i et par mål mere til SDIF. Klaus Madsen scorede, for 11. gang i sæsonen da han, var hurtig på én ripost . Mathias 'Mini' Andreasen headede er hjørnespark i kassen så kampen endte 3-0 til SDIF. Uden at imponere.

Kampens spiller blev, Kenneth Johansen.


Serie 4, fredag d. 27.maj mod Silkeborg United:
Så skulle vi langt om længe, spille én hjemmekamp igen.

Kampen startede roligt, men med SDIF som havde bolden mest. Vi kom til lidt, løse muligheder dog uden, for alvor og blive farlige . Modstanderen, satsede meget på kontra, og blev nærgående et par gange.
Det var dog stadig SDIF der var farligst og pressede på. Efter ca. halv times tid, fik vi tilkæmpet, os til et straffespark! Kenneth Johansen, blev som i sidste kamp sat til og sparke. Desværre brændte han sparket. Så stadig 0-0! Det resultat holdt også til pausen.
Tempoet, fortsatte meget roligt i 2.halvleg. Modstanderen var tilfreds med at stå dybt og leve på kontraangreb. Vi fik dog som halvlegen skred frem, skabt flere chancer men bolden ville ikke ind.
Silkeborg United var flere, gange tæt på scoring på kontraløb, men de havde heller ikke skarpheden.
I overtiden, fik Marcus Drachmann en god chance, men desværre gik den over! 0-0 endte kampen, for 2.gang i denne sæson spillede vi 0-0 mod Silkeborg United!

Kampens spiller blev, Jacob Jensen

Tak for den fine opbakning til kampen!

Næste kamp er lørdag d. 4.juni kl. 13.30 i Funder!

Serie 5, Lørdag d. 28.maj mod Rødkærsbro:

Efter én lange pause med fodbold, skulle vi på den igen, hvor vi skulle møde én af de andre hold vi kæmper om nedrykning med.
Kampen startede med et hårdt pres, fra Rødkærsbro det allerede efter 3 minutters spil scorede, én bold tilbage til målmanden blev for kort, og en Rødkærsbro spiller kom imellem og kunne let score 0-1! Det var som om vi slet ikke var klar over kampen var starten, inden vi havde nået 10 minutter var vi bagud 2-0! Så nu var det op ad bakke .
Vi fik dog bedre styr på spillet, og kom frem til lidt løse muligheder, dog uden for alvor og blive farlige.
Desværre slog, Rødkærsbro kontra og kom på 3-0! Som også var resultatet til pausen.
Fra starten af 2.halvleg, fik vi rigtig godt styr på spilletid, fik presset Rødkærsbro rigtig godt i bund. Det gav flere gode muligheder! Dette resulterede også i et mål! Hareishan Manorahan, kæmpede hårdt og fik stresset forsvaret, så han kunne opsnappe bolden og prikke den ind til 1-3.
Vi fortsatte presset, og kom frem til flere løse muligheder, hvor vi kunne have gjort det spændene.
I stedet, scorede Rødkærsbro 2 hurtige mål og kom på 1-5.
Men vi skulle da lige have lidt underholdning!
Havde lavet en aftale, med Mikkel Nyholm, at han kunne få comeback til fodbold banen efter et rigtig langt skadesforløb, hvis der blev et frispark lige uden feltet.
Det fik vi så i overtiden!
Vi skiftede som aftalt, Mikkel ind!
At han så vælger og lave et helt vanvittig mål hvor han smadrede , den op i den ene krog, havde vi ikke helt regnet med!
Men status blev, et 2-5 nederlag.
Vi ligger stadig over stregen men kun med nød og næppe!

Tak for den fantastiske opbakning! Næste kamp for serie 5 er allerede på tirsdag d. 31.maj på hjemmebane mod Nørskovlund med kampstart kl. 19.00.

Af Michael Nielsen