De FIK sejren

event

Veteranhold 1

Fandenrendme om ikke Veteran 1 – de gamle – vandt El Classico med resultatet 5 -4 over opkomlingene fra Veteran 2.
Mandagen lokalopgør mellem Veteran 2 – hjemmeholdet – og Veteran 1 – udeholdet blev afviklet i en stemning, der klart kan måle sig med det tilsvarende spanske opgør.
Strålende sommervejr, nationalmelodi, båthorn og ikke mindre end 40 tilskuere blev vidne til en rigtig spændende og lige kamp.
Efter afspilning af nationalmelodien og fotografering satte dommer Kurt Johansen kampen i gang.

Målscoringen viser kampens jævnbyrdighed. Veteran 1 startede scoringen og den forløb således med Veteran 1s mål først: 1-0, 1-1, 2-1, 2-2, 3-2, 3-3, 3-4, 4-4 og slutresultatet 5-4 små 5 minutter før tid.
Spiller for spiller var hjemmeholdet givet på højde med spillerne på Veteran 1, men på et punkt var Veteran 1 suveræne – og det var på trænerfronten. 15 års trænererfaring med holdet fornægter sig ikke hos Erling, og han styrede sikkert holdet igennem kampen. Nogle enkelte lidt grovere gloser og trusler blev brugt, men det har sin virkning – også denne aften.
Målscorerne hos Veteran 1: Flemming Lyngsø 3 og Steen Møller 2.
Resultat af stemmeafgivningen blev, at Mex fik 6 – ølgivende – stemmer, Flemming 3, Niels Peter 2 og Jens Carl 1 stemme.
Allerede nu snakkes der om et returopgør til sommerfesten. Og her er spillerne på Veteran 1 helt klar og givet i endnu bedre form – så bookmakerne vil givet anse en ny sejr til Veteran 1 for det mest sandsynlige resultat.

Veteranhold 2

”Er kiosken åben efter kamp, så man kan købe noget? Jeg ved ingenting, jeg er jo bare fra udeholdet”, råbte en kæk holdleder ved navn Erling Andersen.
Så var stemning ligesom sat, og spydighederne fik fri passage, dog mest fra Veteranhold 1, som allerede inden kampstart, havde påtaget sig en kedelig rolle.
Brok, brok og atter brok.

”Må man have en serie 5 spiller med? Er de ikke for unge? Ham der er for tynd, han kan løbe fra os! Er i sikker på at kiosken har åben? Kan man overhovedet købe pølser? Vi indberetter jer, hvis i vinder! I går for hårdt til os! 4 af os har lige fået en ny hofte, så man må ikke tackle os! Hvorfor har vi ikke tissepauser, vi er nogen, som ikke kan holde på vandet så længe!!” Det er for dårligt, at vi skal have solen i øjnene konstant! Hvorfor skal vi altid spille i modvind?” osv osv osv…

Taktikken fra vores side var simpelt. Lad dem vinde for så vi forhåbentligt ro på sættet, men ikke for meget, og lad dem tro, at de er meget bedre end os.
Taktikken lykkes til fulde, og veteranhold 1 vandt ”en kneben sejr” på 5-4.

Så sidder du sikkert nu og tænker. ”jaja, i er bare nogle dårlige taber”.
Overhovedet ikke – slet ikke.. Pfffffffffffffffffffffff.. Mage til sludder og tåbelige påstande skal man lede længe efter.
De fik sejren denne gang, og så kan de gamle gå og hygge sig med det.
Men næste gang………………………

Fidusen gik til Tom Jensen

Over and out!