Sejr og nederlag

event

U12 Piger.

tirsdag aften skulle u12 piger spille deres første kamp mod IF Centrum.
Den startede ikke helt som vi kunne håbe, da vi kom bagud først 1-0 og derefter 2-0. Men vi kom stærkt igen, da Mathilde gjorde det til 2-1.
I anden halvleg byttede vi målmand, så Ann Katrine kom på mål og Signe kom i angreb og der skulle hun ikke bruge længe før hun scorede til 2-2. Det gik godt længe, og så mest ud til vi ville score næste, men sådan skulle det ikke gå.
IF Centrum scorede til 3-2 og lidt efter 4-2.
I de døende minutter får vi et frispark lige uden for feltet som signe brager i mål, og det var desværre det sidste der skete i kampen.
Men eller en flot debut til det nye pigehold i SDIF.

U12 drenge/pige.

Sjørslev IF vs Viborg FF
Vi aftalte, at i denne kamp skulle vi ikke starte med at komme bagud, MEN der skulle ikke gå mere end 9 min før VFF kom foran 0-1.
Tror måske, at de kunne se på træneren at han ikke var helt tilfreds med det. Så Mads O skyndte sig at banke et kanon langskuds mål ind til 1-1.
Jeppe scorede flot til 2-1.
Det blev 2-2 kort efter.
Efter flot sammen spil mellem Sebastian og Jeppe, scorede Jeppe til 3-2, han scorede også til pause stillingen 4-2 på en fri løber.
Sjørslev var en klasse bedre end VFF i første halvleg.

2. halvleg:
Kampen lignede en walkover for Sjørslev. Men kampen blev lige pludselig spændende da VFF fik scoret til 4-3 og til 4-4 efter Sjørslev havde brændt et hav af chancer. Men med 6 minutter tilbage scorede, ja hvem andre end Jeppe, til 5-4 hvor han kom alene igennem og loppet bolden smukt ind over målmanden. Kampen endte med at blive unødvendig spændende og sluttede 5-4. Nu går vi efter første pladsen i gruppen ?

Kampens spiller blev Jeppe.
Andre som skal fremhæves er hele holdet, de spillede noget af det bedste jeg har set dem spille længe.