Referat Uge 18

event

Serie 4: tirsdag d. 03-05-16 mod Sorring/Låsby.

Tirsdag aften skulle serie 4 holdet på den igen, hvor vi skulle en tur til Sorring/Låsby.
Kampen startede roligt, med meget få chancer, Sorring var mest på bolden i indledningen dog uden for alvor at blive farlige.
SDIF havde svært ved at få spillet til og fungere i starten af kampen, men begyndte dog som halvlegen skred frem, begyndte SDIF og skabe chancer men lige det sidste manglede for at bolden kom over stregen.
Det skulle dog lykkedes, at score i 1. halvleg, efter et fint opspil endte bolden, ved vores topscore Klaus Madsen, som sikkert satte bolden i mål. 1-0! Dette resultat, holdt til pausen så selvom spillet ikke var prangende kunne vi trods alt gå til pause 1-0.
Efter pausen, satte vi Dennis Larsen ind som angrebsmakker til Klaus Madsen, og det skabte med det samme uro i forsvaret hos modstanderen, gejsten og viljen var på et helt andet niveau fra 2. halvlegs start. SDIF fik lagt modstanderen under et hårdt pres, dette resulterede i flere hjørnespark. Netop et hjørnespark, skulle udmønte sig i den næste scoring, et perfekt hjørnespark fra Kenneth Johansen, blev sendt ind i hovedet på, Morten Lihn, som headede bolden op i det ene målhjørne. 2-0!
SDIF fortsatte med at presse på, og chancerne blev ved med at komme, Klaus Madsen, havde en stor chance, som målmanden desværre pillede. Klaus Madsen fik dog revanche kort tid efter da han blev spillet rigtig flot fri af Dennis Larsen, og denne gang scorede han sikkert til 3-0!
Efter dette blev det én lidt rodet affære, med mange spilstop pga. skader, og udskiftninger. Dennis Larsen, kom dog delvist fri i højre side, hvor han resolut sparkede fra kanten, uheldigvis ramte det flotte skud indersiden af stolpen.
Modstanderen var ikke, meget oppe på vores banehalvdel. Alligevel lykkedes det dem at scorede, efter ét frispark hvor en Sorring spiller kom højest og headede den ind. 3-1!
De mange spilstop fortsatte, så det blev én meget ujævn kamp, de sidste 20 minutter.
Det lykkedes dog SDIF og komme på tavlen igen, og det var tilmed et rigtig flot mål. Klaus Madsen og Dennis Larsen kombinerede flot op ad banen, hvor det slutter af med én god bold skråt tilbage til kanten af feltet, hvor vores anfører Mikkel Tvede, kom susende og lagde bolden sikkert fladt i modsatte hjørne. Flot mål og 4-1! Herfra gik kampen lidt i sig selv, indtil 5 minutter før tid, hvor Sorring/Låsby scorede, til slut resultatet 4-2, efter lidt tøvende forsvars spil.

Kampens spiller blev Dennis Larsen, flot på kun 45 minutter!

Tak for opbakningen, til vores trofaste tilskuer. Endnu engang dejlig og se vi har flere tilskuer end hjemmeholdet.

Vi håber på samme opbakning, lørdag d. 07-05-16, kl. 16.00 hvor det er Silkeborg KFUM der modstanderen endnu engang på udebane

Af Michael Nielsen, Holdleder


Serie 5: onsdag d. 04-05-16 mod Sdr. Rind/Vinkel

Onsdag gjaldt det så serie 5 holdets kamp mod Sdr. Rind/Vinkel, hvor vi trængte til ét skud selvtillid efter to gange 1-7 nederlag.
SDIF, startede rigtig stærkt og aggressivt, vi fik med det samme lagt under, modstanderen under pres. Vi spillede fornuftig kombinations spil, og kom frem til flere halve muligheder, der manglede dog det sidste, så bolden kunne komme over stregen.
Endelig bar det gode spil frugt, da bolden efter lidt klump spil blev prikket i kassen, af Hareishan Manorahan. 1-0! Efter målet vågnede modstanderen, lidt og kom frem til halve muligheder, som ikke for alvor var farlige. En stærk spillende, Søren Hansen i midte forsvaret, fik afværget de farlige ting de havde. Midt i halvlegen, var vi tæt på at se et fantastisk mål, fra Mathias "Mini" Andreasen, efter et hjørnespark havde han placeret sig bagerst i feltet, og fra én rimelig fri position fik, han uden tæmning saksesparket bolden mod mål men målmanden stod desværre i vejen. Resten af halvlegen, faldt vi lidt i niveau og havde svært ved og skabe noget fremad, men vi stod godt i forsvaret, så Sdr. Rind/Vinkel ikke fik chancer af betydning.
1-0! til pausen.
Vi startede 2. halvleg ligesom vi gjorde i 1. halvleg, og pressede modstanderen helt i bund. Stadionuret havde ikke engang rundet 47. minut, da det blev 2-0 på en fantastisk mål. Vores veteran Michael Dahl, fik bolden midt på modstanderens banehalvdel, til trods for utallige opfordringer til og aflevere bolden, driblede han videre selv, kom på tværs af feltet og sparkede flot bolden fladt i det lange hjørne. Fantastisk mål og 2-0!
Vi fortsatte presset på modstanderen, og skabte generelt mange chancer. Kampens største chance fik Michael Laursen, da Mathias "Mini" driblede flot i højre side, fik bolden lagt på tværs, men én forsvarsspiller kastede sig flot ned og fik blokeret chancen.
I stedet fik, modstanderen lagt ét pres som desværre resulterede i en tilfældig opstået chance, som deres angriber ikke svigtede på. 2-1!
Efter 2-1 målet, blev vi for alvor lagt under pres, men holdt godt stand. Dog var vi ikke farlige selv, så presset voksede på vores forsvar.
Efter 82. minutter, fik Sdr. Rind/Vinkel et meget tyndt straffespark, begået af Rasmus Andersen. Både Rasmus og forsvarspillerne tæt på situationen, sagde at han ikke rørte ham, og det var derfor "flot" filmet. De scorede sikkert til 2-2, på det efterfølgende straffespark.
Efter 2-2 målet fra modstanderen godt tilfreds med resultatet, var vi jo af åbenlyse grunde ikke, så vi fik lagt et kraftigt pres på dem.
Da stadionuret havde rundet, 90. minut fik vi én kæmpe chance. Nichlas Jensen, blev spillet helt fri med målmanden, af Søren Hansen. Desværre brændte vi den kæmpe chance, og kampen endte desværre 2-2.
2.

Kampens spiller blev fortjent, Søren Hansen.

Tak for opbakningen til tilskuerne.

Vi må op på hesten igen, vi har én lille mini pause, fra turneringen nu. Vi spiller nemlig først fredag d. 20-05-16 kl. 19.00 på hjemmebane, mod Nørskovlund.

Af Michael Nielsen, Træner

Serie 4

Mod Silkeborg KFUM lørdag d. 07-05-16:
Efter én god sejr imod Sorring/Låsby i midtugen skulle vi denne gang en tur Silkeborg KFUM.
Lad os sige det med det samme, der er ikke så meget godt at skrive om den kamp. Det var tydeligt at vores modstander ville og evnede det mere end vi kunne. De var først i alle dueller kampen igennem og vandt alle anden boldene. Vi havde dog midt i 1. Halvleg, en tilfældig opstået mulighed, hvor Dennis Larsen fik presset målmanden og fik prikket til bolden, men kunne desværre ikke nå anden bolden.
Vi endte med at tabe 8-1, i en grum afklapsning, som i øvrigt var fuld fortjent.
Det mest opløftende, var målet som SDIF scorede. Efter én indøvet frisparkskombination, blev bolden lagt til rette, for Jacob Jensen, som kanonerede bolden i mål. Et rigtig flot mål!
Kampens SDIF'er blev fuldt fortjent Frederik Møller!
Tak for opbakningen til vores trofaste tilskuere.
Vi skal hurtig op på hesten igen, så vi på lørdag d. 14. maj, kl. 13.30 på lørdag på hjemmebane imod Hauge. Vi håber på en masse opbakning, så vi igen kan komme på sejrssporet.
Af Michael Nielsen, Holdleder

Veteranhold 1.

Udekampen mod Fårvang gik ikke helt som forventet, selv om Stig efter et par minutters spil, sparkede bolden i kassen, efter et flot gennemspillet angreb. Men herefter gik det galt, og da keeperen havde en decideret off Day, ja så stod det pludseligt 3-1 til Fårvang. Det blev også til 4-1, selv om der var masser af godt spil og afslutninger på Fårvang velspillende målmand. Reducering til 4-2 blev det på straffespark, hvor Tom hamrede bolden i nettet på to forsøg. Stadig manglede de sidste marginaler, så resultatet blev skuffende 5-2. Ski pyt, vi kan jo ikke vinde hver gang. Nu ser vi frem til lokalopgøret på mandag mod underdogsene fra Sjørslev 1, som dog har overrasket ved at vinde 3-0 i den seneste kamp mod topholdet fra Dover. Det må siges at være imponerende, selv om Dover ikke mødte op.

Af Per Lassen.