Kampreferater

event

Serie 4:
Endelig kunne vi smage sejrens sødme på serie 4 igen. I en blæsende 1. Halvleg, hvor SDIF var begunstiget, af en kraftig medvind fik SDIF lagt et godt pres på Funder og kom frem til rigtig mange dødbolde som vi generelt virkede farlige på.
Det var også efter et hjørnespark, at vi holdt presset på Funder efter lidt indlæg og clearinger endte bolden, midt for mål hvor Klaus Madsen ikke svigtede 1-0 til SDIF.
Herfra gik det hurtig i resten af 1. Halvleg, vi blev ved med at presse Funder i bund. Det tunge pres udmøntede sig i yderligere 2 scoringer. Klaus Madsen og Marcus Drachmann stod for de 2 scoringer. 3-0 til pausen.
I 2. Halvleg var vi bevidste om at vi fik modvind, men det var ikke til og se på spillet. Det blev nemlig flottere og flottere kombinationsspil imellem SDIF’erne. Dette resulterede, i en forholdsvis hurtig scoring, som endnu engang er signeret af Klaus Madsen, hattrick og 4-0. Det gode spil fortsatte resten af kampen og hen mod slutningen af kampen, kunne vi igen juble over et mål igen. Endnu engang stod Klaus Madsen, det rigtige sted og prikkede bolden ind, 5-0!
Kampens spiller blev ikke overraskende 4 målsskytten Klaus Madsen.
Tak for det fine fremmøde på en ellers blæsende og råkold aften. Næste kamp for serie 4 er en udekamp mod Kjellerup fredag d. 29. april kl. 19.00.

Serie 5:
Én kamp med udfordringer! Lørdag var det så serie 5 der skulle i aktion mod Mammen. Kampen var dårlig startet, før at der var et bjerg der skulle bestiges. Der var ikke spillet 5 minutter, før at SDIF var bagud 2-0. Efter chok starten, fik vi lidt bedre fast i spillet, men Mammen var stadig rigtige giftige, med nogle rigtige hurtigløbere i den forreste linje, som vi til tider havde svær ved og styre.
Det blev dog trods bedre spil fra vores side men 0-3, efter ca. 30 minutters spil.
Efter den lussing kom vi dog meget bedre med, begyndte at spille det spil, vi ved, at vi kan.
Vi kom frem til flere lige ved og næsten chancer. I de sidste sekunder, af 1. Halvleg får vi så reduceret til 1-3, da Mammen lavede et koks, i de bagerste rækker, som Hareishan Manorahan udnyttede.
2. Halvleg, havde vi en helt anderledes gejst. Vi får presset Mammen rigtig godt kommer frem til flere farlige dødbold situationer, dog uden scoringer. Efter ca. en times spil bliver vi i vores optik snydt for et klart straffespark begået mod Per Skibsted, men fløjtet forblev tavs. Kort tid efter score Mammen så på kontra til 4-1 og her gik gassen desværre af ballonen. De sidste 10 minutter er vi desværre gået helt tør for kræfter, og de får 3 hurtige mål til sidst så resultatet blev 1-7.
Vi må op på hesten igen, når vi torsdag d. 28. april på udebane skal møde Vinderslev, kl. 18.30.
Kampens SDIF'er blev Jannik Siim Refshauge
Tak til de talrige tilskuer der var mødt op med opbakning.

Veteranhold 2
Mandagens kamp endte uafgjort, hvor Sjørslev var klart bedst i 1. halvleg.
Tom indledte med et flot langskuds mål, og der gik ikke længe før Paw øgede føringen. Debutanten Michael Dahl kom også på mål tavlen, men herefter gik spillet i stå, og pludselig var Bording foran med 4-3. Kort før tid, som sendt fra himlen, dukkede Arne op foran mål og prikkede bolden over målstregen. Fidusen blev delt mellem Tom og den debuterende veteran Brian.

Af Michael Nielsen og Per Lassen.

Jeg vil gerne opfordrer de hold som ikke er nævnt, at tilsende mig (Paw Nyrup) referater fra ugens kampe i har spillet - hver søndag, så vi alle kan følge med i jeres kampe.