Blandet weekend

event

Serie 4
Kampen idag, var på udebane mod Silkeborg United. Det var en lidt ujævn kamp i blæse vejret uden de store chancer. Der var dog en enkelt halv stor chance til SDIF i 1. Halvleg da Marcus Drachmann forsøgte sig med saksespark men den, strøg over mål.
2. Halvleg, blev SDIF endnu mere, dominerende på bolden, men de helt store chancer udeblev, det samme kunne man sige om Silkeborg United der ikke for alvor blev farlige.
5 minutter før tid får SDIF dog det største tilbud i kampen, da et afrettet skud rammer undersiden af overlæggeren, men ind ville bolden ikke og det forblev 0-0.
Tak til dem der trodsede blæse vejret og kom og så kampen. På gensyn på Sjørslev Stadion, til kampen mod Funder torsdag d. 21. april kl. 19.00

Serie 5

Kampen lørdag for serie 5 var den 1. Kamp på hjemmebane som serie 5 hold.
Efter en god 1. Kamp, blev det lidt sværere, i gårsdagens kamp. Vi mødte et Rødkærsbro hold med speed i benene.
De lagde os hurtig under pres og vi kunne ikke få sat spil sammen. Det blev helt efter spil og chancer 1-0 til Rødkærsbro derefter fortsatte Rødkærsbro dominansen efter godt en halv times spil blev det 2-0 Rødkærsbro.
Efter 2-0 målet, fik vi mere fat i spillet og fik lagt pres på udeholdet, og dette profiterede vi af efter 40 minutters spil, da vi fik tilkendt et straffe begået imod Jannik Refshauge.
Bolden blev sikkert omsat til mål, af vores målmand og faste straffesparkskytte Klaus Fisker, 1-2 til pausen.
2. Halvleg startede SDIF rigtig godt og fik presset godt på og kom til enkelte løse muligheder dog uden at den kom over streget. Da SDIF så får én lidt hård 10 minutters udvisning gik gassen lidt af ballonen, og vi blev ikke for alvor farlige foran mål. Derimod scorede, Rødkærsbro to kontra mål til sidst i kampen og vandt kampen 4-1.
Tak den rigtig flotte opbakning og håber at se jer til kamp igen lørdag d. 23. april kl. 13.00 på hjemmebane mod Mammen.

Af Michael Nielsen