Conventus systemet

event

vil Søndag den 04/10-2015, i tidsrummet 06.00 til 15.00,
være planlagt utilgængeligt.

Det skyldes at vi tager systemet offline for at udføre en række opdateringer, både på serveren og i systemet.

Det vil derfor være umuligt at logge på administrationen, scripts og iframes fra Conventus til egen hjemmeside vil være uden indhold, og tjenester som trækker data fra Conventus, vil ikke i tidsrummet kunne hente nye data.

Vi anbefaler derfor at man tager sine forbehold, og sikre sig at man ikke er afhængig af systemet i tidsrummet. Tag kopi af nødvendige informationer, som skal bruges under nede tiden. Gør eventuelt opmærksom på jeres hjemmeside om, at systemet ikke er tilgængeligt og at nye tilmeldinger, bookinger og betalinger f.eks. ikke er mulige.

Det er cirka 2 år siden Conventus sidst har været systematisk nede, og vi gør det denne gang for at udføre en række opdateringer til systemet som kræver at serverne går offline.
Med opdateringerne, får I et Conventus som på overfladen vil ligne sig selv men som ydelsesmæssigt vil være en stor forbedring.
Vi får også nogle ændringer til systemet, som er fundamentet for den fremtidige udvikling af Conventus, så vi kan forbedre systemet endnu mere og hurtigere - Et bedre Conventus vi glæder os til at realisere og vise jer.

Så husk, Søndag den 04/10-2015, fra. 06.00 til 15.00 vil Conventus.dk være offline.
Vi beklager ulejligheden, og forsikrer at systemet er tilbage i drift i løbet af Søndag eftermiddag igen.

Fortsat god dag og god uge.

Med venlig hilsen
Conventus Teamet