Yoga

Yoga

I Yoga skal vi arbejde på at øge din muskelstyrke og din smidighed. Vi skal træne hen imod en sund og rank kropsholdning. Du vil komme til at træne og udfordre din balance. Vi kommer det meste af kroppen
igennem hver gang og du vil få sved på panden. Vi vil også gå mere i dybden med forskellige emner alt efter hvad der er relevant for holdet. Det kan være styrke i ryggen, åbning af hoften, afspænding af skuldre/nakke osv. De fleste oplever at yoga gør noget rigtigt godt for deres krop samtidig med at nervesystemet falder til ro. Jeg vil gøre meget ud af, at du øver dig i at være til stede her og nu. Så slip al planlægning og tanker; få fokus på kroppen og dit åndedræt.
Vi starter og slutter hver gang med en afspænding hvor du ligger med tæppe på. Derud over er de fleste øvelser stående hvor jeg viser og fortæller hvad du skal. Øvelserne kan laves med varierende sværhedsgrad, så absolut alle kan være med og få noget ud af det. Mænd, kvinder, unge og knap så unge. Måske er du superfit eller måske stiv som et bræt. Måske er du netop begge dele og så er yoga også lige noget for dig.
Du skal medbringe en måtte og et tæppe og evt. yogablok hvis du har dette.
Så er du klar til sved på kroppen og ro i hovedet?

Torsdage kl. 18.00 - 19.00 i sognegården.
Sved på kroppen - Ro i hovedet!
Birgitte Holten, Yogainstruktør