Motionshuset

Motionshuset er en del af SDIF, som drives af frivillige. Vores motto er "Motion til alle aldre", og vi tilstræber at have tilbud til den bredest mulige målgruppe.
Unge mellem 12-16 år kan træne i motionshuset når der er instruktør tilstede eller en anden voksen.
Har du lyst til at få sved på panden, så kom og deltag i vores holdtræning.

1. gang du deltager er gratis.

Har du en nøglechip, kan du komme ind i Motionshuset alle ugens dage mellem kl. 04.30 og 23.00.Vores serviceassistenter er tilstede mandage 10-12.
Vores instruktører er tilstedemandag og onsdag kl. 19 - 20 og torsdag kl. 18.30-19.30 eller efter aftale.
Det er bortvisningsgrund hvis man tager nogle med ind, der ikke er medlem. Et gæstekort til en træning koster 40 kr .og kan købes ved kontakt til tlf: 28307865.

Skal du bestille en prøvetime kan du sende en mail til
Motionshuset@sdif.dk eller ringe på 28307865 hverdage mellem kl 17 og 18.

Skal du forlænge eller købe et abonnement eller 10 turs kort, sender du en sms til tlf: 28307865 når du har betalt. Så bliver nøglen åbnet den efterfølgende dag, når betalingen er registreret. Der betales 100 kr i depositum for nøglechip, som gives retur når chippen afleveres.
10 turs kort og ny nøglechip udleveres efter aftale.
HUSK: Nøglechippen er personlig, og alle skal registrere deres chip ved døren til motionshuset, også selvom I går ind flere ad gangen. Misbrug af nøglechip kan medføre bortvisning.

Har du et af nedenstående kort (med undtagelse af unge abonnement) kan du gratis deltage på vores hold i Zumba, Bodytoning og Fitness for alle.
10 turs kort afkrydses ved deltagelse på holdene. Yoga koster 35 kr pr. gang for medlemmer af motionshuset der har 3,6 el 12 mdr. kort dvs 1 klip på 10 turs kort, og 2 klip el 70 kr for ikke medlemmer. Der kan bruges mobilpay, med teksten "yoga".

Husk at opsige jeres abonnement, 1, 3, 6, el 12 mdr. abonnement hvis I ikke ønsker at forsætte. Du logger på Medlemslogin og sætter et flueben i "Opsig" kolonnen ud for det ønskede abonnement. Dermed er abonnementet opsagt, og der vil ikke ske automatisk fornyelse.
Får du nyt betalingskort, skal du ændrer oplysningerne på din side på conventus, hvis abonnementet skal fortsætte.

Tilmeld