Tumlinger

Tumlinger

Holdet giver mulighed for at lære gymnastiksalen og redskaberne at kende. En god grundmotorik er forudsætningen for al indlæring. Derfor er det vigtigt, at barnet fra starten af livet, får stimuleret sine primære sanser. Formålet med dette hold er at styrke det enkeltes barns forudsætninger for en god motorik, og at de udforsket sig selv og sine omgivelser i tæt nærkontakt med mor og far.

Holdet er for alle friske piger og drenge i alderen 1-4 år, der sammen med deres aktive forældre har lyst til at tonse, synge, løbe, hoppe, hygge, danse og lege. Vi skal hver gang lave både fællesaktiviteter og bygge redskabsbaner, hvor man kan få lov at prøve alle de sjove udfordringer og forhindringer med sin mor og far. Målet er at udvikle børnenes grovmotorik og koordination gennem leg - og så skal det selvfølgelig være super sjovt. Holdet er for jer der synes at motorik og bevægelse er vigtige elementer i barnets udvikling.

Målet med holdet er:
- at styrke og fremme børnenes motoriske udvikling
- at skabe rum for en aktiv og sjov hyggestund mellem børn og forældre

Børnene er i fokus sammen med deres aktive forældre. Vi starter hver time med en kombination af sanglege og gymnastiklege for derefter at udfordres på en redskabsbane med små og store redskaber, hvor der både er plads til tons og fordybelse. Timen afsluttes med en sang.