Superspringer

Superspringer

Holdbeskrivelse Superspringere:

Superspringere er for 3. - 6. klasse. Både drenge og piger er velkomne.
Der bliver fart over feltet, sved på panden og smil på læben når vi prøver kræfter med forskellige redskaber, øvelser og spring.

Springgymnastik er noget for dig hvis du kan lide at bruge din krop og udfordre dig selv. Alle er velkomne uanset om du har prøvet springgymnatik før eller ej. Vi hjælper dig på det niveau du er. Det mest vigtige er at du har LYSTEN, til at lære noget nyt og gør dit bedste.

Vi starter hver træning med opvarmning med bla. hop, løb, sving, styrketræning og udstrækning. Opvarmning er vigtig så musklerne bliver varme og man derved minimerer risikoen for skader.
Vi skal arbejde med forskellige øvelser og spring med og uden redskaber. Blandt andet skal du lære håndstand, vejrmølle og andre grundelementer i gymnastik. Vi skal arbejde med forskellige spring, f.eks. flik-flak, salto, overslag og kraftspring. Vi skal bruge redskaber såsom airtrack, trampolin, buk, springbræt og plint.

Vi slutter sæsonen af med 2 opvisninger. En lokal opvisning i Egnscentret og vi tager sammen til DGI børnestævne hvor der kommer andre gymnastikhold og opviser.

Der bliver en weekendtræning i løbet af sæsonen som er obligatorisk!

Så er det noget for dig, så mød op til nogle prøve timer og mærk suset når du lærer noget nyt. Vi glæder os til at se dig!