Børnetons

Børnetons

Dette hold er fra børn der er 5 år eller går i 0. Klasse. Børnene er ingrediensen. Musik, leg og ballade er midlet. Målet er at lære børnene nogle af gymnastikkens grundelementer, samtidig med at de har det sjovt.

Vi skal lave gymnastik, hvor vi lærer glæden ved bevægelse og får lidt sved på panden. Lege bl.a. lidt voldsomme tons lege, kamplege, fangelege, lave koldbøtter, stafetlege og meget mere. Gymnastikken skal styrke dit barns grundmotorik, kropsbevidsthed, koordination, balance og sociale færdigheder. Igennem leg vil dit barn få gode vaner, nye færdigheder og lære at mestre dem.

Vi tager hensyn til hver enkeltes niveau, så alle kan være med. Vi forventer, at børnene selv deltager i gymnastikken. Den første gang må din mor eller far gerne være med for at kigge på ude fra sidelinjen. Efterfølgende ser vi meget gerne, at børnene er på egen hånd. Her efter vil I nogle gang i løbet af året blive inviteret til at se, hvad vi laver.

Skulle der være et barn der af særlige grunde har brug for en voksen der er med på gulvet, kan det aftales med os og så finder vi en løsning på dette.

Vi glæder os til at se og lege med jer!